Skip to main content

Din digitala
partner

Webbyrå i Stockholm

Vi erbjuder helheltslösningar inom webbutveckling till både små och stora företag. Allt från att skapa en hemsida från grunden till att vidareutveckla er befintliga hemsida. Vi hjälper även företag med digitalmarknadsföring så som Google Ads, facebook/instagram-annonsering och SEO (sökordsoptimering). 

Våra tjänster

Design

Vi vet hur viktigt första intrycket är! När kunder besöker hemsida så är designen extremt viktigt för att få kunden att få förtroende för ert företag. Tillsammans med er skapar vi eran dröm hemsida.

E-handel

Vi erbjuder webbshoppar i Shopify och WooCommerce. Vi hjälper dig från start till mål för att lyckas med din försäljning.

Webbhosting

Vi erbjuder snabba och säkra hostinglösningar som håller din webbplats tillgänglig och presterar på topp. Låt oss ta hand om tekniken så att du kan fokusera på annat.

Logotyp

Vi tar fram unika logotyper som passar just ert varumärke. Vi anpassar design och färger utifrån erat önskemål, och ser till att logga andas eran företagskultur. En snygg logga är extremt viktigt för företagets trovärdighet och att stärka företagets varumärke.

Markadsföring

Digital marknadsföring är viktigt för att få ditt företag att blomstra. Vi jobbar med Google Ads, Facebook-annonsering, SEO och andra verktyg.

SEO (sökordsoptimering)

SEO (sökordsoptimering ) är extremt viktigt för hemsidans konvertering. Vi jobbar löpande med att ta fram rätt sökord, anpassa sidan till Googles algoritmer för att nå högst upp på Google.

Texter

Vi hjälper er med informativa och säljande texter. Copywriting är viktigt för sökordsoptimeringen och konverteringen. Antingen tar vi fram helt nya texter, eller finslipar era befintliga.

Google Analytics

Google Analytic är ett bra verktyg för att se antalet besökare på er hemsida och statistik tex. vart besökarna kommer ifrån och vilka sidor dem besöker, hur länge de är inne på sidan ect.

Facebook-annonsering

Öka försäljningen via annonser på Facebook och Instagram

Google Ads

Marknadsför ditt företag eller produkter via Google Ads

E-post

Vi tar fram e-postadresser kopplade till din domän

Nyhetsbrev

Vi hjälper till med nyhetsbrev snygga mallar och verktyg för mailutskick

Prislista

Komplett hemsida

Hemsida med upp till 5 undersidor
Från
29 950 kr

Landningssida (one-page hemsida)

Hemsida med endast en sida
Från
19 950 kr

E-handel

Webbshop i Shopify eller WooCommerce
Från
39 950 kr

Mobil App

Konvertera din hemsida till en applikation eller låt oss skapa något helt nytt för dig.
Från
49 950 kr

SEO (sökordsoptimering)

Vi hjälper ditt företag att synas på Google.
Från
2 995 kr/mån

Google Ads & Facebook-annonsering

Marknadsför ditt företag med Google Ads och Facebook-annonser
Från
3 995 kr/mån